Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Att boka en plats på en kurs eller ett seminarium med Recito Förlag AB skall vara lätt och riskfritt. Därför kan du avboka utan kostnad fram till två veckor innan start.
Villkor för kurs- och seminariebokningar
Bokning. För att boka en plats på kurs eller seminarium använder du bokningssystemet här på Förfort.se. Du kan också kontakta oss på annat sätt men du säkrar snabbast din plats genom att själv genomföra bokningen här på sajten.
Avbokning. Du kan avboka din plats genom att kontakta oss senast två veckor innan start utan att det kostar dig någonting. Om det är mindre än två veckor till start så kan du inte avboka din plats utan då skall hela avgiften betalas. Anledningen till att det är hela två veckor innan start är att vi måste ha möjlighet att fylla platsen du lämnat.
Betalning. Vi skickar en faktura till dig antingen via e-post eller per brev (beroende på om vi har något kursmaterial etc att skicka dig) och du har 30 dagar på dig att betala denna. Därefter utgår påminnelseavgift 50 kr, inkassoavgift 160 kr och dröjsmålsränta 8%. Fakturan skickas till dig ungefär två veckor innan kursstart.
Föreläsarens sjukdom. Om en föreläsare på grund av sjukdom inte kan genomföra en kurs meddelar vi detta så snart vi bara kan. Du betalar naturligtvis inte för en inställd kurs och om du redan betalt återbetalar vi detta till dig.
Nyhetsbrev
E-post:
Kontakta oss
Om du har frågor om våra kurser kan du ringa eller maila oss.
Mer av Recito Förlag
 
© Recito Förlag AB · Kontakt