Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Ge ut din bok (Informationsträff), Stockholm 2016-01-20

Vi ses på härliga Historiska Museet kl 18:00 denna onsdagskväll i januari. Vi kommer vara i Röda Rummet och det ligger till vänster från entrén (vi sätter upp skyltar för att hitta dit). Vi håller på i ungefär 90 minuter. Den som har individuella frågor får gärna stanna kvar efteråt. Träffen är kostnadsfri men bokning av biljett är obligatorisk!

Observera att tillfället har flyttats till den 20:e januari klockan 18!
Ge ut din bok (Informationsträff), Malmö 2015-12-06

Klockan 15.00 söndagen den sjätte december ses vi på Scandic Stortorget i Malmö och håller på i ungefär 90 minuter. Som vanligt är informationsträffen kostnadsfri och det finns gott om tid att ställa frågor till vår förläggare som håller i träffen.
Ge ut din bok (Informationsträff), Lund 2015-12-06

I Lund träffas vi klockan 11:00 på Lilla hotellet på Bankgatan 7 denna söndagsförmiddag. Informationsträffen kostar ingenting och det kommer finnas gott om tid att ställa frågor till vår förläggare.
Ge ut din bok (Informationsträff), Helsingborg 2015-12-05

Vi träffas på lördag eftermiddag kl 15.00 på Hotell Kärnan på Järnvägsgatan 17 i Helsingborg. Vi håller till i Kärnsalen. Informationsträffen håller på i ungefär 90 minuter och det finns gott om tid att ställa frågor till vår förläggare i samband med träffen. Även denna träff är kostnadsfri!
Ge ut din bok (Informationsträff), Hässleholm 2015-12-05

Lördagen den femte december träffas vi på Kulturhuset i Hässleholm klockan 11:00. Informationsträffen är kostnadsfri.
Ge ut din bok (Informationsträff), Stockholm 2015-10-21

Tack så mycket till alla härliga deltagare på informationsträffen på Historiska museet i oktober!
Ge ut din bok (Informationsträff), Göteborg 2015-10-20

Vi träffas på Folkets hus i Göteborg klockan 18:15 i möteslokalen Ellös. Vi siktar på att hålla på i ungefär 90 minuter men efteråt finns gott om tid för den som vill ställa individuella frågor till vår förläggare. Träffen är kostnadsfri!
Ge ut din bok (Informationsträff), Nätbaserad 2015-04-25
Vår första nätbaserade informationsträff i Google Hangouts!
Ge ut din bok (Informationsträff), Stockholm 2015-04-18
Datum: Lördag 18 april 2015
Tid: 11.15 till ungefär 13.30
Plats: Historiska museet, Narvavägen 13-17, Stockholm
Lokal: Hörsalen
Ge ut din bok (Informationsträff), Malmö 2015-04-09
I Malmö kör vi på en torsdagkväll efter jobbet! Vi sätter igång på Malmö Konferenscenter i Sal 6 klockan 17:30 och håller på så länge det finns frågor (kanske runt 20:00)! Instruktioner för hur du hittar till Malmö Konferenscenter finns här.
Ge ut din bok (Informationsträff), Borås 2015-04-01
För författare som bor i Borås med omnejd så har vi ett informationsmöte på vårt kontor på Boråsvägen 7A i Sandared. Vi sätter igång klockan 17:30 och håller på så länge det fortfarande finns frågor!
Ge ut din bok (Informationsträff), Göteborg 2015-03-31
Vi höll till på Folkets hus i Göteborg och cirka 20 deltagande författare gjorde kvällen mycket interaktiv och intressant - tack så mycket!
Det nya författarskapet (Kurs), Stockholm 2010-11-13
Platsen var även den här gången Historiska Museet och Röda Rummet där vi hade en intressant dag tillsammans. Fokus var på sociala medier eftersom många kom bärandes på frågetecken om dessa och vi pratade också en hel del om gratiskonceptet (hur ska man tjäna pengar på det?) och författarens nya roll.
Det nya författarskapet (Kurs), Göteborg 2010-06-09
På kvällen onsdagen den nionde juni 2010 träffades vi på Kulturhuset Kåken i Göteborg. I den fina lokalen Ateljén samtalade vi ett litet gäng kring att ge ut böcker, författarens nya villkor och krav och en hel del om egenmarknadsföring - förutom övriga delar av kursen.
Det nya författarskapet (Kurs), Stockholm 2010-05-09
Söndagen den nionde maj kallade förlaget till kurs i Röda Rummet på Historiska Museet i Stockholm. Den här gången var kursdeltagarna ganska rutinerade i användandet av sociala media, speciellt Facebook, och därför kunde vi gå ganska långt och utforska olika metoder för att bygga följande och tjäna pengar. Vi talade också mycket om möjligheterna för små förlag (eftersom det var flera deltagare som var i process att starta dylika) och bokbranschens villkor.
Det nya författarskapet (Kurs), Stockholm 2010-03-14

Vi spenderade en heldag i Röda Rummet på Historiska Museet i Stockholm och hade en riktigt produktiv dag. Gruppen var en sammansatt av författare vars relation till de ämnen som behandlas i kursen var helt olika: en del var till exempel tveksamma till huruvida de kommer hitta tid att använda sociala media eller om det verkligen kommer göra något för dem, andra använde redan de här verktygen för att etablera ett författarskap och undrade över möjligheterna att använda "gratis" för att sälja fler böcker.
Det nya författarskapet (Kurs), Göteborg 2010-02-20
Den snöiga lördagen den 20:e februari 2010 träffades vi på Världskulturmuseet i Göteborg. Vi talade mycket om att sociala media kan användas för författare av böcker i alla genrer och möjligheterna att hitta intäkter från bokförsäljning, föreläsningar och konsultarbete när man är författare till facklitteratur.
Det nya författarskapet (Seminarium), Stockholm 2009-12-12


På seminariet som hölls på Historiska Museet i Stockholm var intresset stort för praktiska exempel på användandet av sociala media för att etablera författarskapet och möjligheter, förutom försäljningen av exemplar av den egna boken, för författare att tjäna pengar. Det här var ett fantastiskt kreativt seminarium och det är underbart att så många har förmågan att tänka vidare, tänka nytt, pröva nya vägar. I fotoalbumet på Facebook finns några foton.
Det nya författarskapet (Seminarium), Malmö 2009-12-05


I Malmö hade vi en jättebra seminariedag tillsammans på Chokladfabriken där personalen tog utmärkt hand om oss. Vi pratade mycket om sociala media och hur författaren bevakar sina rättigheter gentemot t.ex. förlag. Foton från seminariet finns i albumet på Facebook.
Det nya författarskapet (Seminarium), Stockholm 2009-11-05


I samband med Recito Förlags litterära afton på Historiska Muséet höll vi ett heldagsseminarium kring det nya författarskapet. Detta vårt första seminarium i serien fick god feedback efteråt och alla var överens om att vi hade en kreativ dag tillsammans på museet. Dessutom ville alla hålla kontakten efteråt! Vi har lagt upp lite foton på Facebook.
Nyhetsbrev
E-post:
Kontakta oss
Om du har frågor om våra kurser kan du ringa eller maila oss.
Mer av Recito Förlag
 
© Recito Förlag AB · Kontakt